POSODE ZA VINO POSODE ZA MED STISKALNICE HLADILNE POSODE PLOŠČNI FILTRI POLNILNICE VINIFIKATORJI ACETATORJI LESINOX IZDELKI PO NAROČILU


Vodne stiskalnice

Vodna stiskalnica omogoča stiskanje zmletega grozdja, jabolk in drugega sadja. Stiskalnica deluje na vodni pritisk iz vodovodnega omrežja. Za delo stiskalnice zadošča pritisk omrežja 2,5 bar. Vodna stiskalnica je zaradi svoje konstrukcije glede na kapaciteto majhnih dimenzij. Vgrajeni meh omogoča enakomerno in učinkovito stiskanje po vsej prostornini koša stiskalnice. Prekoračitev delovnega tlaka v stiskalnici preprečuje varnostni ventil. Stiskalnice z oznako VP imajo vrtljiv podstavek, kar nam omogoča lažje praznjenje stiskalnice. Stiskalnico pri praznjenju prekucnemo in potegnemo koš iz stiskalnice, koša ni potrebno dvigovat.
Skupaj s filter vrečo (doplačilo) je stiskalnico možno uporabljati za filtracijo razsluza in droži. Iz razsluza pridobimo na ekonomičnosti in kvaliteti kletarjenja. Za filtracijo je dovoljeno uporabljati tip filter vreče, ki jo predpisujemo kot proizvajalec stiskalnice.
Vodna stiskalnica VS70 Vodna stiskalnica VS100Vodna stiskalnica VS100VPVodna stiskalnica VS150Vodna stiskalnica VS150VPVodna stiskalnica VS200VPVodna stiskalnica VS300VP

Pnevmatske stiskalnice

Pnevmatska stiskalnica je tisti ključni člen opreme vinske kleti, brez katere si danes ni mogoče predstavljati uspešnega pridobivanja kvalitetnega mošta. Njena bistvena prednost pred drugimi stiskalnicami je v tem, da se vrši stiskanje pri razmeroma majhnem tlaku. Posledica nizkega tlaka je stiskanje brez mehanskih poškodb delov grozdne jagode in pecljevine.Stiskanje je torej učinkovito sok je temeljito iztisnjen in obenem kvalitetno, ni obremenjen s snovmi iz trdih delov grozdja.
Pnevmatska stiskalnica PS500 Pnevmatska stiskalnica PS900Pnevmatska stiskalnica PS1600
 
www.turizemmaleric.si
© 2012 Inox proizvodi KMS Malerič d.o.o. | Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?