Podjetje KMS Malerič d.o.o.

Nerjaveče posode za vino , stiskalnice, vinifikatorji in druge inox posode po naročilu. To je le nekaj izdelkov iz obsežnega proizvodnega programa podjetja KMS Malerič d.o.o. iz Vinice v Beli Krajini. Podjetje je eno izmed najkonkurenčnejših podjetij pri izdelavi posod za vino v Sloveniji in na tujih trgih kjer so prisotni.

Lastnik in ustanovitelj podjetja je g. Stane Malerič. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 in ima sedaj 19 zaposlenih. Skoraj 80% svoje proizvodnje podjetje izvozi na trge bivše  republike Jugoslavije, Češke in Madžarske. Podjetje svojo konkurenčnost zagotavlja predvsem z vedno novimi tehnološkimi posodobitvami svojega programa in z razpršenostjo trga na katerem podjetje deluje. Najbolj prepoznavni produkt podjetja so  cisterne iz nerjavečega jekla za vino.

V podjetju v naslednjih letih načrtujejo posodobitve svojih linij na področju cistern, hladilnih cistern, vinifikatorjev, stiskalnic in kasneje tudi drugih linij. V prihodnosti pa prav tako načrtujejo širitev svojega tržišča na trge kjer še niso prisotni, predvsem na južnih trgih bivše Jugoslavije. Prav tako podjetje poleg širitve na nove trge načrtuje tudi povečanje svoje dejavnosti na druga področja. Svojo širitev dokazujejo tudi z zgrajeno sončno elektrarno in zgrajeno hišo z apartmaji v Beli krajini na lokaciji bivše delavnice. Hiša z apartmaji ima 6 apartmajev. In računajo da bodo na turizmu tudi kmalu postali pomemben igralec v Beli krajini s svojim hčerinskim podjetjem Tine Malerič s.p..
www.turizemmaleric.si
© 2012 Inox proizvodi KMS Malerič d.o.o. | Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?